Prodej restaurace, Hradec nad Moravicí, 539 m2

Hradec nad Moravicí

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hradci nad Moravicí

Informace k nemovitosti

Exkluzivní nabídka: Zavedená restaurace s bytem v malebných Jakubčovicích.

Hledáte jedinečnou příležitost spojit bydlení a podnikání v jednom? Pak pro vás máme skvělou zprávu! V malebné obci Jakubčovice, nedaleko Hradce nad Moravicí, se nachází tato výjimečná nemovitost - zavedená restaurace s prostorným bytem 2+1 o rozloze 62 m2.

V restauraci je k dispozici velký sál, kuchyně, salonek a krytá venkovní terasa pro příjemné posezení. Technické zázemí tvoří kotelna na tuhá paliva s alternativou plynového kotle, sklad a toalety. To vše na užitné ploše 446 m2 v prvním nadzemním podlaží.

Nad restaurací se nachází útulný byt 2+1, který byl zkolaudován v loňském roce a poskytuje komfortní zázemí pro bydlení na ploše 62 m2. Součástí nemovitosti je i půda a druhé nadzemní podlaží s užitnou plochou 100 m2, které skýtá další možnosti využití.

Budova prošla rekonstrukcí, při které byla osazena nová plastová okna, což přispívá k úsporám energie a zvyšuje komfort. Nemovitost má obrovský potenciál - z prostor restaurace lze vybudovat další 3 bytové jednotky a rozšířit tak možnosti pronájmu či vlastního bydlení a také velký sál, který se dá využít např. jako skladový a výrobní prostor, prodejna nebo kanceláře.

Objekt je napojen na obecní vodovod, odpadní vody jsou svedeny do žumpy. K dispozici je elektřina (3x 400V) a plyn. Celkový stav nemovitosti je výborný a nevyžaduje žádné zásadní investice.

Pokud hledáte nemovitost, která vám poskytne nejen krásné bydlení, ale i možnost podnikání v zavedené restauraci s možností dalšího rozvoje, pak je tato nabídka přesně pro vás. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této výjimečné nemovitosti v Jakubčovicích. Těšíme se na váš zájem!

Chcete se na dům podívat, ale nemáte čas na osobní prohlídku? Žádný problém! Připravili jsme pro vás detailní 3D vizualizaci, díky které si můžete nemovitost projít z pohodlí vašeho domova. Věříme ale, že jakmile dům spatříte na vlastní oči, bude láska na první pohled.

Jakubčovice jsou malebnou obcí s veškerou občanskou vybaveností a skvělou dostupností do okolních měst. Užijte si klidné bydlení na venkově s bonusem vlastní restaurace za cenu, která nemá konkurenci.

Nečekejte a kontaktujte našeho makléře ještě dnes. Rád vám poskytne více informací, doporučí nejvhodnější možnosti financování a domluví osobní prohlídku. Tato nemovitost je jako stvořená pro ty, kteří chtějí spojit bydlení a podnikání pod jednou střechou. Nenechte si ujít příležitost, která se naskytne jen jednou za život!

Parametry nemovitosti

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Hradec nad Moravicí
ID
264
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
539 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Heart Reality

Hrnčířská 266/2, Opava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Zbyněk Kunz

Zbyněk Kunz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Hradci nad Moravicí?

Podobné nemovitosti