Prodej rodinného domu, Benešov nad Černou, 62 m2

Benešov nad Černou

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Benešově nad Černou

Informace k domu

Nabízíme do prodeje rodinný dům k trvalému bydlení nebo i rekreaci s krásnou atmosférou přírody, okolního lesa a soukromí v obci Klení, která se nachází v blízkosti Benešova nad Černou v oblasti Novohradských hor.

Patrový dům nabízí dostatek místa pro celou rodinu, zahrada je dostatečně prostorná, výborně udržovaná s krásnými vzrostlými ovocnými stromy. Dále se na zahradě nachází v rovinaté části prostor pro posezení, část pozemku slouží jako parkování. Na zahradě se nachází i zděné vedlejší budovy, dílna, kolna, dřevník.

Dispozice domu: suterén lemuje terasa, na kterou navazuje vstup do domu a vjezd do garáže. Dále z terasy vstoupíte do předsíně, kde se nachází jednotlivé vstupy do kotelny, uhelny, spižírny a komory.
Do 1.NP se dostanete jak ze suterénu po schodišti, tak i samostatným vchodem z venkovní terasy. Předsíň poskytuje dostatek místa na schodiště do podkrovního patra. V 1.NP se nachází dvě samostatné ložnice, obývací prostor, který je propojen s kuchyní bez vybavení kuch. linkou. Koupelna i WC jsou samostatné.
Podkrovní prostor nabízí další prostornou ložnici.
Dům je v původním udržovaném stavu, předurčený k vytvoření nového domova dle vlastních požadavků a představ.
Na zahradě naleznete studnu s užitkovou vodou, dílnu, kolny na uskladnění dřeva a nářadí. Garáž je situována v suterénu domu.
Odpady jsou řešeny septikem, jímkou. Voda je do domu vedena vodovodem spojeným se sousedním domem.
Okolní krajina je kopcovitá s nádechem Novohradských hor. Tuto nemovitost je možné zrekonstruovat k rodinnému či rekreačnímu bydlení, nicméně je možné tuto lokalitu využít i pro komerční účely, ubytování. Okolní kraj nabízí mnoho rekreačního využití.

Doporučujeme uskutečnit prohlídku této nemovitosti. Pro další informace neváhejte kontaktovat naši kancelář. Rádi vám pomůžeme s finančními otázkami.

Půdorysy a výměry jsou orientační.

Parametry domu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Benešov nad Černou
ID
0020-NP09119
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
62 m2
Plocha nemovitosti
980 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Benešově nad Černou?

Podobné nemovitosti