Prodej rodinného domu, Praha, Ke Splavu, 180 m2

Ke Splavu, Praha

28 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 137 014 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám zcela novou vilu 5+kk s výjimečným standardem, která bude dokončena a k nastěhování do konce tohoto roku. Klienti si ještě mohou upravit některé dispozice a technologie, které by chtěli do vily doplnit. Prostor pro individualizaci zde ještě je.

Celková užitná plocha vily je 180 m2, což přináší dostatek komfortu a soukromí pro každého člena Vaší domácnosti.

V přízemí se nachází krytý vstup do domu z designového portálu, vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost, toaleta a garáž.
V prvním patře je hlavní ložnice s koupelnou a podle přání klienta 2 nebo 3 pokoje a druhá koupelna.

Moderní vila s čistým designem vzešla z rukopisu zahraničních architektů ve spolupráci s Tempus Design. Vila je součástí klubového projektu Park Újezd, vznikajícího na Praze 4 - Újezd u Průhonic. V srdci projektu se již buduje park s atraktivním soukromým klubem, který potěší mnoha rozmanitými službami. Bazén, restaurace, fitness, spa, co-workingový prostor, a mnoho dalšího pro Váš maximální komfort. Uzavřený areál se správcem zajistí, že se zde budete cítit v naprostém bezpečí. Při koupi domu obdržíte klubové členství zdarma a důležitou informací je, že se neplatí žádný měsíční poplatek za klubové členství.

Lokalita projektu je naprosto výjimečná, s ohledem na její spojení s krásnou okolní přírodou, Milíčovským lesem, Meandry Botiče, Dendrologickou zahradou, Průhonickým parkem, a zároveň perfektní dostupností na metro C a do centra Prahy.
V přímé blízkosti je největší aquapark ve střední Evropě, nákupní zóna v Čestlicích, OC Westfield Chodov, školy, školky, sportovní areály ...

Parametry domu

Cena
28 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Ke Splavu, Praha
ID
01540
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
434 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 113 lidí

Prodejce

Consierge Tempus

Consierge Tempus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti