Prodej rodinného domu, Rožmitál pod Třemšínem, 130 m2

Rožmitál pod Třemšínem

2 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 292 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rožmitále pod Třemšínem

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji starší ale velmi lukrativní rodinný dům venkovského typu se zahradou, stodolou, chlívkem a garáží o celkové výměře pozemku 639m², z toho zastavěná plocha 146m². Tento dům o dispozici 2+1 a užitné ploše 73m² naleznete v malebné obci Voltuš, Rožmitál pod Třemšínem. Bude ideální volbou pro ty, kteří se chtějí realizovat a dům doupravit podle svých vysněných představ. Dům je částečně podsklepený (cca 8m²) a disponuje velkorysou půdou o celkové výměře 110m², která budoucímu majiteli umožní vybudovat další 3-4 místnosti, a díky tomu tak můžete vytvořit dvougenerační bydlení. Za domem se Vám otevře rozlehlá zahrada o výměře 319m².

Dům je v původním, ale zachovalém stavu, v obýváku dřevěné palubky, eternitová střecha, dřevěná okna jsou v dobré kondici. Další zajímavé možnosti k rozšíření vašeho budoucího bydlení může nabídnout původní chlív (10m²) a stodola( 20m²), které přímo navazují na dům. Praktická garáž (18m²) nemůže u rodinného domu chybět.

Provoz domu zajištuje elektrický kotel v kombinaci s krbovými kamny s výměníkem, dostatek pitné vody ze studny, a septik. Elektřina 220/380. Můžete tedy bez dalších nutných investic okamžitě bydlet. Dům je k nastěhování ihned.

Autobusová zastávka cca 280m. 2km vzdálený Rožmitál p. Třemšínem nabízí plnou občanskou vybavenost. Tato lokalita je ideálním místem pro turistiku, jízdu na kole, rybaření, nebo třeba i milovníky houbaření.

Pro bližší informace a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Budu se na Vás těšit.

Parametry domu

Cena
2 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Rožmitál pod Třemšínem
ID
0335-NP00053
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
639 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Central

Záběhlická 3156/65, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Tomáš Hladil

Tomáš Hladil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožmitále pod Třemšínem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti