Prodej chaty, Nedvědice, 117 m2

Nedvědice

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Nedvědici

Informace k domu

Nabízíme Vám útulnou chatu k prodeji v malebném městečku Nedvědice s naprosto úžasným výhledem. Tato krásná chata s užitnou plochou 117 m2, nově zhotovenou zimní zahradou a rozlohou pozemku 878 m2 nabízí ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Objekt je ve velmi dobrém stavu a po rozsáhlé rekonstrukci (střecha, fasáda atp.) a je ideální pro trvalé bydlení nebo jako rekreační dům. Lokální topení zajišťuje pohodlné a účinné vytápění celého objektu (plyn / tuhá paliva). K dispozici je také prostorná zahrada s možností využití pro grilování. Veškeré vybavení včetně vířivky je součástí této nabídky. Je ihned použitelná k nastěhování nebo rekreaci. Na zahradě se nachází altánek.

Tato pohádková chata je pouhých 40 minut od Brna a nabízí jedinečnou příležitost pro spojení klidného života v přírodě s moderním pohodlím. Nepromeškejte tuto příležitost.

Parametry domu

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Nedvědice
ID
00876
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
117 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
878 m2
Elektřina
120V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Telekomunikace
Internet, Satelit
Voda
Místní zdroj vody

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jan Bartošík

Jan Bartošík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Nedvědici?

Podobné nemovitosti