Prodej rodinného domu, Sibřina, Královická, 248 m2

Královická, Sibřina

21 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 798 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Sibřině

Informace k domu

Velmi kvalitně postavený, samostatný, dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 6+kk o obytné ploše téměř 250 m2 z roku 2003 na rovinatém pozemku o celkové rozloze 1011 m2 se nachází v klidné části obce bez nemožnosti další zástavby, což garantuje klidové prostředí na další desítky let.

Na pozemku v klidové zóně, je k celoročnímu užívání nadstandardně vybavená zahradní kuchyň s krbem, udírnou a s posezením. Pro chvíle aktivního odpočinku je dále k dispozici samostatný zahradní domek v němž je umístěna tělocvična se saunou a nechybí i přilehlý ochlazovací bazének.

O stále zelený trávník se ve velmi vkusně udržované a vzrostlé zahradě stará automatický zavlažovací systém. Na pozemku je k dispozici pro tyto účely vrtaná studna. Dále, podél domu, je k dispozici velkorysý zastřešený úložný prostor pro veškeré Vaše zahradní i sportovní potřeby.

V přízemí domu za zádveřím vejdete do vstupní haly, dále pak zde naleznete prostorný obývací pokoj se vstupem francouzskými dveřmi do zahrady a jídelním koutem s krbem, plně vybavenou kuchyň s přilehlým úložným prostorem (komorou), velkorysou ložnici, koupelnu s vanou, samostatné WC a technickou místnost.

Schodiště do podkroví je prostorné, koncipované pro snadnou manipulaci. V podkroví se nachází čtyři prostorné pokoje, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC a šatna. Pod střechou se nachází velkorysý půdní prostor s pochozí výškou, přístupný stropním výklopným schodištěm v současné době využíván jako úložný.

Na pozemku před domem je parkovací místo pro několik automobilů. Oplocení pozemku je po celém obvodu zděné, zajišťující dostatek soukromí, vjezd na pozemek je řešen širokou pojezdovou bránou.

Obec Stupnice disponuje základní občanskou vybaveností a výbornou dostupností do Prahy.

Dům je možné samozřejmě financovat i hypotékou, se kterou Vám rádi pomůžeme a nalezneme nejvhodnější možnost financování. Dům není zatížen žádnou právní plombou, ani věcným břemenem. Právní servis a garance jsou zajištěny.

Dům je k dispozici ihned. a připraven k okamžitému užívání.

Pro domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Těšíme se na Vaší návštěvu

Parametry domu

Cena
21 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 7. 2024
Adresa
Královická, Sibřina
ID
22459
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
248 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
155 m2
Podlahová plocha
248 m2
Plocha nemovitosti
1011 m2
Plocha zahrady
420 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Individuální
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Aleš Turena

Aleš Turena

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sibřině?

Podobné nemovitosti