Prodej pozemku pro bydlení, Staré Buky - Prostřední Staré Buky, 5196 m2

Prostřední Staré Buky

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(INFO O CENĚ V RK!)

Doporučené firmy v Starých Bukách

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji 4 výjimečné stavební pozemky o celkové rozloze 5.196m², situované v nádherné horské oblasti Krkonoš. Tyto pozemky jsou ideální pro investory, developery, stavební společnosti či jiné organizace uvažující o lukrativně - potenciální příležitostí k investici do nemovitosti.

Soubor parcel na prodej je tento:

Pozemek parc.č.2205/1 o celkové výměře 1.430m²

Pozemek parc.č.2205/2 o celkové výměře 1.366m²

Pozemek parc.č.2205/3 o celkové výměře 1.100m²

Pozemek parc.č. 2205/4 o celkové výměře 1.300m²

K pozemku parc.č.2205/2 je již vydáno stavební povolení a je k dispozici kompletní projektová dokumentace, což vám umožňuje okamžité zahájení stavby.

Stavební povolení a projektová dokumentace: V ceně pozemku je zahrnuto stavební povolení a kompletní projektová dokumentace pro výstavbu domu na klíč.

Připravenost k výstavbě: Pozemky jsou připraveny k okamžitému zahájení stavby. Máte možnost okamžitě začít realizovat proces stavebního řízení a v návaznosti budovat nové domy nebo rekreační sídla.
Infrastruktura: Všechny pozemky mají vlastní, centrální, nově vrtanou, vysoce objemovou studnu. Na parcelu č.2205/2 je již přivedena a osazena elektrická přípojka včetně hlavního rozvaděče, současně s vodovodní přípojkou ze studny.

Dostupnost: V dojezdové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost, města, lyžařská střediska a rekreační možnosti.


Příroda a zdravé prostředí: Pozemky se nachází v malebné lokalitě s čerstvým horským vzduchem, což je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační účely.
Jedinečná příležitost k realizaci trvalého bydlení v kombinaci s rekreačními sídly v jedné z nejkrásnějších lokalit v Česku. Využijte této nabídky a začněte budovat pro koncové klienty nové domovy v Krkonoších již dnes!

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 647526.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
INFO O CENĚ V RK!
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Prostřední Staré Buky
ID
648140
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5196 m2
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vojtěch Hakl - Specialista na horské nemovitosti

Vojtěch Hakl - Specialista na horské nemovitosti

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Starých Bukách?

Podobné nemovitosti