Prodej rodinného domu, Prostějov, Sportovní, 400 m2

Sportovní, Prostějov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nabídněte!)

Doporučené firmy v Prostějově

Informace k domu

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji velmi pěkný RD se dvěmi bytovými jednotkami, se samostatnými vstupy do obou bytů.
Jedná se o patrový, zčásti řadový, koncový dům s vjezdem, předzahrádkou, garáží, zahradou.
Nemovitost se nachází v klidné, lukrativní, vyhledávané části města Prostějov, na ulici Sportovní.

Dům má dvě bytové jednotky. Vchází se z čelního pohledu vlevo-zádveřím do chodby domu, kde je schodiště do prvního patra, vchod do bytové jednotky v přízemí, o dispozici 4+1, schodiště do sklepa a vchod do dvorní části a zahrady.

Bytová jednotka umístěná v přízemí je 4+1 s menší kuchyní, čtyři pokoje, koupelna, WC, spíž. Bytová jednotka v 1. poschodí jsou 3 pokoje, není nainstalována kuchyňská linka, ale je možnost využít jeden pokoj k vybudování plnohodnotné kuchyně, dále je koupelna, WC a vstup na terasu, která je umístěna nad vstupním zádveřím do domu a 2 x komora.

Dům byl postaven v roce 1965- 1968, je cihlový s kamenným základem, celopodsklepený, v přízemí jsou v jednom z pokojů umístěna kamna, vytápění v celém domě je řešeno ústředním topením na plyn, ohřev vody zajišťuje el. bojler umístěný v koupelně v prvním poschodí, voda i odpady jsou obecní, el.220/380, na zahradě je studna. Střecha je sedlová, s pálenou taškou, okna původní, dřevěná. Podlahy jsou betonové, dlažba, parkety, lino.
V suterénu domu je garáž, dílna, prádelna a další úložný prostor.
Nemovitost je po celou dobu užívání pečlivě udržovaná. Stáří stavby je cca 60 roků.

Celkově je dům je pěkný, udržovaný, určen k modernizaci, s ohledem na dnešní nároky bydlení i energetickou náročnost celkové budovy.

Rekonstrukcí lze vybudovat velmi hezké bydlení, v lukrativní části města s dobrou dostupností do centra, možností parkování, v okolí je MŠ, ZŠ, víceúčelový sportovní areál, nákupní centrum cca 500 m od domu.

Taktéž lze úpravou vnitřních prostor získat jak komfortní bydlení pro velkou rodinu, tak i obnovit dvě bytové jednotky či spojit bydlení i podnikání

Zahrada naskýtá naprosté klidné, příjemné, relaxační prostředí!

Obec Prostějov je druhé největší město Olomouckého kraje a prochází jím komunikace D46 (Vyškov-Olomouc), navazující na D1 a umožňuje tak snadnou dostupnost do okolních měst. Vysoká občanská vybavenost je již samozřejmostí.

Pro bližší informace či termín sjednání prohlídky mne prosím kontaktujte............................, PDF plánu domu zašlu na vyžádání na email či předám osobně..

V případě zájmu zajistíme výhodné financování hypotečním úvěrem. Pro zajištění financování jsme připraveni rychle a výhodně prodat vaši stávající nemovitost.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Nabídněte!
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Sportovní, Prostějov
ID
2024657
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
940 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SRDCE REALIT

SRDCE REALIT

Vojáčkovo nám. č. 3, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 108 lidí

Prodejce

Eva Vorrethová

Eva Vorrethová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti