Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Holubice, 2500 m2

Holubice

50 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Holubicích

Informace k pozemku

Nabízíme podnájem komerčního pozemku o rozloze 2500 – 4000 m2 v areálu U Dálnice v Holubicích v těsné blízkost sjezdu z dálnice D1 na Slavkov u Brna, v blízkosti sjezdu Rohlenka.
Nabízený pozemek se nachází v zadní části areálu, který je kompletně oplocený, zabezpečený kamerovým a bezpečnostním systémem s přímým napojením na bezpečnostní službu.

Pozemky jsou s asfaltovým povrchem, je na nich dostupná elektřina, v případě dlouhodobé domluvy je možnost přivedení vody od nedalekého zdroje.
Pozemky lze pronajmout ve velikosti dle vzájemné dohody. Možnost vybudování dalšího plotu pro vymezení pronajatého pozemku.

Využití pro vybudování venkovních skladovacích prostor, umístění montované haly, parkování osobních i nákladních vozidel, příp. jiné dopravní nebo stavební techniky, aj.
Ihned k dispozici.

Výchozí cena 25 Kč/m2 + DPH
Existuje i možnost využívání haly, která není přímo na nabízeném pozemku, ale mohl by být vybudován vlastní přístup. Využití dle domluvy.

Parametry pozemku

Cena
50 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Holubice
Plocha nemovitosti
2500 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Hrdlička

Petr Hrdlička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Holubicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti