Prodej chaty, Pulečný, 25 m2

Pulečný

1 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 434 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pulečném

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Zahrádka s jednopodlažní zděnou chatou v obci Pulečný u Rychnova nad Nisou.
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o velikosti 363 m2 s celoročně obyvatelnou chatou 25 m2 v klidné zalesněné lokalitě v blízkosti Jizerských hor. V pěší vzdálenosti se nachází sportoviště, hospoda či obecní knihovna.
Zděná stavba po nedávné renovaci interiéru je částečně podsklepená s množstvím úložných prostor ve sklepě a přilehlé kůlně. Nezateplená chata se sedlovou střechou (šindel) má dřevěná okna, betonové podlahy s pvc krytinou, sádrokartonový podhled. Zkosený půdní prostor s možností adaptace na úložné prostory či menší ležení. Funkční komín s možností napojení na krbová kamna. Elektřina do chaty zavedena. Užitková voda rozvedena na pozemky po celé zahrádk. kolonii, v chatě však není. Na zahradě zbudována retenční nádrž na dešťovou vodu cca 1 m hluboká - imitace studny. Pozemek je plně oplocen. Zahrada je udržovaná s množstvím středně vzrostlých stromů a keřů.
Chatka 25 m2 – zastavěná plocha
Zahrada: 363 m2
Příjezd po asfaltové komunikaci. Možnost parkování na pozemku či na obecní cestě.
Dispozice:
1. pp – sklepní prostor (dílna, sklad nářadí)
1. np – krytá veranda, vstupní zádveří, sociální zázemí (instalováno chemické wc), kuchyně, obytná místnost
2. np – podkroví
Obec Pulečný: Jedná se o lesnatou lokalitu v blízkost okresního města Jablonce nad Nisou, která je vyhledávanou destinací pro příjemné bydlení uprostřed zeleně.
Výhodou je i krátká dojezdová vzdálenost cca 1 km do Rychnova u Jablonce popř. přímo do 10 km vzdáleného Jablonce nad Nisou. Spojení s okresním městem je zajištěno i MHD č. 1 a to až do Janova a Bedřichova, známých lyžařských středisek Jizerských hor. Okolní a terén je díky mírným svahům ideální pro lyžování rodin s dětmi.
V současnosti žije v obci 375 stálých obyvatel, o víkendu se tento počet rozrůstá o zdejší zahrádkáře, chataře a chalupáře.
Cena: 1.350.000,- Kč.

Parametry domu

Cena
1 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Pulečný
ID
1005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
25 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
363 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc. Vít Kaštánek

Bc. Vít Kaštánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Pulečném?

Podobné nemovitosti