Prodej bytu 3+1, Liberec, Nezvalova, 66 m2

Nezvalova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov

Prodáno
3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt je prodaný.

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím světlý slunný byt 3+1 s lodžií o velikosti 69m2 ve velmi vyhledávané lokalitě sídliště Kunratická.

Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží 8. patrového panelového domu s krásným výhledem na Jizerské hory (Maliník). Dům má navíc bezbariérový přístup. Jedná se o poslední patro, čímž je zaručen naprostý klid.

Bytová jednotka je v původním, ale udržovaném stavu. Má 66m2 + 3,4 m2 lodžii.

Byt je složen ze třech místností, kuchyně a prostorné chodby. Je zajímavě dispozičně řešen a nabízí tak možnost bydlení vícečlenné rodiny. Skvělou výhodou bytu je lokace domu, kolem domu je příjemná zeleň.

Sídliště Kunratická nabízí kompletní občanskou vybavenost.

Autobusová zastávka je pěší chůzí do 4 minut. V okolí domu se nachází lékaři, obchody s potravinami, squash arena, základní škola, školka a dětská hřiště.

Dům je zateplen. Lodžie je po rekonstrukci a všude jsou plastová okna. Na každém patře jsou 4 byty. V domě je výtah. K bytu náleží klasická sklepní kóje.

Za domem se nachází parkoviště s dostatkem parkovacích míst.

Vytápění bytu je zajištěno tepelným čerpadlem ve sklepě domu, v bytě pak je záložní bojler na ohřev teplé vody v případě výpadku tepelného čerpadla.

Náklady na bydlení ve výši cca 8.320,-kč pro 4 člennou rodinu + zálohy na elektřinu 1.300,- kč.

S případnými dotazy mě neváhejte kontaktovat.

S hypotečním úvěrem velmi rád poradím.

Parametry bytu

Stav
Prodáno
Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Nezvalova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Tomáš Kněbort

Tomáš Kněbort

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti