Prodej činžovního domu, Teplice, Zemská, 426 m2

Zemská, Teplice - Trnovany

9 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 704 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme Činžovní dum s 6x bytovými jednotkami. Jedná se o částečně podsklepenou čtyřpodlažní budovu s plochou a sedlovou střechou. V budově je 6 bytů vč. příslušenství. Základy tvoří základové pasy. Svislé nosné konstrukce jsou zděné cihlové. Stropní konstrukce jsou s rovným podhledem. Střešní konstrukce je plochá a sedlová. Střešní krytina je Al-plechová. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Bleskosvod je instalován. Fasáda je zateplená se zatíranou omítkou. Vnější obklad je marmolitový. Okna jsou plastová s izolačním sklem. Dveře jsou plné nebo částečně prosklené. Vnitřní omítky jsou vápenné štukované. Vnitřní obklady jsou v koupelnách a kuchyních. Podlahy jsou betonové a dřevěné s keramickou dlažbou, PVC, plovoucí laminátovou krytinou a koberci. Schodiště je železobetonové s keramickou dlažbou. Vytápění je ÚT - plynovými kotli (v každém bytě). Ohřev vody je plynovým kotlem. Vybavení kuchyně: kuchyňská linka a plynový sporák. Vybavení koupelen: umyvadlo, sprchový kout, vana a splachovací WC. Elektroinstalace je světelná i motorová. Odpad je sveden do veřejné kanalizace. Plyn je zaveden. Výtah se nevyskytuje. Stáří stavby je z roku 1920, tedy 95 let. V roce 2009 proběhla kompletní modernizace objektu. Současný technický stav je dobrý s pravidelnou údržbou.
Dispoziční řešení: V 1.PP jsou sklepy. V 1. NP je byt 2+kk vč. příslušenství a společné prostory (kočárkárna, sklad). Ve 2. NP jsou dva byty 2x 2+kk vč. příslušenství. Ve 3. NP jsou dva byty 2x 2+kk vč. příslušenství. Ve 4. NP (podkroví) je jeden byt 4+kk vč. příslušenství.

Parametry nemovitosti

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 6. 2024
Adresa
Zemská, Teplice - Trnovany
ID
00281
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
342 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
426 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing.Bc. Zhanna Zimnukhova

Ing.Bc. Zhanna Zimnukhova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Teplicích?

Podobné nemovitosti