Prodej pozemku pro bydlení, Vacov, 1771 m2

Vacov, Lhota nad Rohanovem

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Vacově

Informace k pozemku

Relitní společnost Gepard nabízí exkluzivně k prodeji stavební pozemek o rozloze 1771 m2 v obci Lhota nad Rohanovem - Vacov. Lhota nad Rohanovem se nachází v blízkosti hory Javorník a stejnojmenného lyžařského areálu na úpatí Šumavy. Pozemek je přístupný po asfaltové komunikaci, je zde vybudovaná přípojka elektřiny, přípojka vody a kanalizace je před dokončením. Na pozemku již proběhly terénní úpravy. Součástí prodeje je kompletní projektová dokumentace rodinného domu, který měl být na pozemku realizován včetně stavebního povolení. Investice, které v rámci přípravy stavby již proběhly, činí zhruba 500 tis. Kč (terénní úpravy, vybudování přípojek, projektová dokumentace, geometrické zaměření, zajištění stavebního povolení). Pozemek se nachází na samém okraji zastavitelného území - na sousední louce nelze stavět. To zajistí jeho majitelům nerušený klid a výhled do krajiny.
Obec Vacov s občanským vybavením je vzdálená 4 km, je zde pošta, základní a mateřská škola, restaurace, potraviny, obecní úřad. V okolí je mnoho turistických tras, běžkařské tratě, vleky, přírodní koupaliště Rohanov. Díky svému umístění je pozemek vhodný pro trvalé i rekreační bydlení. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
5. 6. 2024
Adresa
Vacov, Lhota nad Rohanovem
ID
9941
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1771 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GEPARD REALITY/Absoluta Real

GEPARD REALITY/Absoluta Real

Vršovické náměstí 67/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Markus

Dana Markus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vacově?

Podobné nemovitosti