Prodej trvalého travního porostu, Hlušovice, 11843 m2

Hlušovice

390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 859 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hlušovicích

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji louku o výměře 11 843 m² v Hlušovicích.

Louka, parcela č. 319/6, trvalý travní porost, 11 843 m², v katastrálním území Hlušovice, se nachází v krásné lokalitě Hlušovic u Olomouce pouhých 40 m od oblíbené Pískovny Hlušovice. Pískovna je nejen oblíbeným místem rybářů, ale v letních měsících skvělým místem ke koupání a v zimně k bruslení. Atraktivitu místa ještě zvyšuje skvělá dostupnost vlakem z Olomouce za pouhé 4 minuty, na kole či in-line bruslích po cyklostezce, nebo autem.

Skvělá dostupnost z Olomouce, Pískovna Hlušovice a umístění v bezprostřední blízkosti obce Hlušovice, činí naší nabídku skvělou investiční příležitostí.

Rezervujte si svůj termín na prohlídce, těšíme se na Vás.

Spolupráci s realitními kancelářemi vítáme.

Parametry pozemku

Cena
390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Hlušovice
ID
J10116
Plocha užitná
11843 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
11843 m2
Doprava
Vlak

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Filip Mlčoch

Filip Mlčoch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Hlušovicích?

Podobné nemovitosti