Pronájem bytu 3+kk, Lanškroun - Ostrovské Předměstí, Opletalova, 68 m2

Opletalova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí

17 340 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie)

Doporučené firmy v Lanškrouně

Informace k bytu

Hledáte moderní a komfortní místo, které můžete využít jako kancelář nebo bydlení? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k pronájmu nově vybudovaný prostor s dispozicí 3+kk, který je ideální jak pro kanceláře, tak pro bydlení. Tento moderní prostor o užitné ploše 68 m² se nachází na ulici Opletalova v Lanškrouně a je vybaven kvalitním nábytkem. Kuchyňská linka se spotřebiči, postele včetně matrací a skříně jsou součástí vybavení, takže se můžete ihned nastěhovat a začít využívat tento komfortní prostor.
Jednou z mnoha výhod této nemovitosti je možnost parkování za cenu 1000,-Kč měsíčně v garáži, která je hned vedle bytu a poskytuje bezpečné parkování pro váš automobil. Lokalita v centru Lanškrouna zaručuje snadný přístup ke všem potřebným službám a obchodům, což výrazně zvyšuje komfort bydlení či práce.
Prostory se nacházejí v uzavřeném multifunkčním areálu, který nabízí širokou škálu sportovního a společenského vyžití. Můžete si tak užít vše, co tento areál nabízí, ať už jde o sportovní aktivity nebo společenské akce. Nemovitost je k dispozici ihned a nevyžaduje vratnou kauci. Provize realitní kanceláři je jednorázově 20980 Kč včetně DPH.
Tento pronájem je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení nebo pracovní prostor v dynamickém prostředí s mnoha možnostmi využití. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku tohoto skvělého prostoru.

Parametry bytu

Cena
17 340 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Opletalova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí
ID
2443
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
68 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
68 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti