Pronájem výrobních prostor, Hranice - Hranice IV-Drahotuše, Rybářská, 1760 m2

Rybářská, Hranice IV-Drahotuše

199 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Hranicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nízkoenergetickou halu určenou k výrobě a skladování včetně venkovních ploch.
Stavba, která je zkolaudovaná v roce 2020 má celkovou zastavěnou plochu 1771 m² a nachází se v Hranicích, v městské části Drahotuše.

Budova je rozdělena na dvě části. První část tvoří sklad o výměře 1596 m², druhou část o výměře 135,4 m² zázemí pro administrativní účely. Vnější rozměry haly jsou 72,4 x 24,5 m, výška po hřeben střechy činí 10,4 m. Nabízí se zde také možnost využívání venkovních ploch o výměře cca 500 m² jako dalších skladových prostor. Tato plocha je vydlážděna zámkovou dlažbou. Vjezd do budovy je zajištěn průmyslovými sekčními vraty z čelní a boční strany. Primární konstrukci tvoří ocelové svařované plnostěnné rámy, Ocelové nosníky jsou dimenzovány na jeřábovou dráhu.

Objekt je připojen na elektřinu, plyn i vodovod. Hala je vytápěna plynovými zářiči a zateplena sendvičovým fasádním systémem (PIR panely). Osvětlení haly je umělé, se stropními svítidly s LED technologií, i přirozené, které je vytvořeno díky bočním světlíkům v podélných fasádách haly. Co se týče podlahových krytin, ve skladové části je průmyslový leštěný beton, v administrativní části je zátěžový koberec a sociální zařízení disponuje keramickou dlažbu. Objekt je vybaven sociálními zařízeními, koupelnami, šatnami pro muže a ženy a kuchyňským koutkem. Je zde portálový jeřáb s nosností 10 tun.

Vybavení: Připojení k elektřině, plynu a vodovodu, vytápění, osvětlení, oddělená administrativní část, sociální zařízení, koupelny, šatny, kuchyňský kout. Portálový 10t jeřáb.
Výhodou pro nájemníka je strategické umístění objektu.

Objekt je napojen na silnici I47, která spojuje město Přerov s městem Hranice. V blízkosti řešené lokality, cca 6 km od areálu se nachází napojení na dálnice D1 – jedná se o 312. kilometr, úsek mezi Olomoucí a Ostravou.

Nemovitost je k dispozici od 1.1.2025, nebo po dohodě i dříve.
Pro více informací o ceně a podmínkách pronájmu kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
199 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Rybářská, Hranice IV-Drahotuše
ID
0672
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1760 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
1771 m2
Podlahová plocha
1760 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
60 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Klvač

Ing. Ondřej Klvač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Hranicích (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti