Prodej bytu 2+kk, Sušice, Villaniho, 45 m2 (ID: 1909685)

Villaniho, Sušice

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku ve velmi dobrém stavu, 2kk o celkové výměře 45 m², ve 3. patře panelového bytového domu v Sušici, ve Villaniho ulici.
V minulých letech byly vyměněny stoupačky, nová okna plastová, rovněž bylo provedeno zateplení fasády a oprava střechy.
Byt je velmi dobře řešen, prostorná předsíň, obývací pokoj a kuchyně. Uvnitř bytu jsou provedeny vestavěné skříně na míru, prostorná komora, která se dá využít jako šatna a nebo sklad potravin. .K bytu náleží sklep, využít se také dají společné prostory, sušárna a kolárna.
Veškeré služby jsou v dosahu několika minut. Sušice disponuje plaveckým krytým bazénem, zimním stadionem, tenisovými kurty a mnoha dalšími místy. Rovněž škola a školka v těsné blízkosti. Náklady na bydlení 3.100,-Kč/měs. Doporučujeme prohlídku bytu.
Informace o ceně Vám rádi poskytneme na tel. 606 205 803.

Parametry bytu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 6. 2024
Adresa
Villaniho, Sušice
ID
59-211
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 203 lidí

Prodejce

Irena Krákorová

Irena Krákorová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti