Prodej zahrady, Zdiby, Skopec, 69 m2

Skopec, Zdiby

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(+ právní servis)

Doporučené firmy v Zdibech

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji zahradu v klidné části obce Zdiby, okres Praha-východ. Na zahradě se nachází chata se zastavěnou plochou 69m² a je určena k celkové rekonstrukci. Tato zahrada se nachází ve svažitém terénu o rozloze 572m² a je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro relaxaci a odpočinek ve spojení s přírodou. Přístup k chatě je pěší. Parkování je možné v blízkosti zahrady.
Zahrada nabízí dostatek místa pro vytvoření útulného zeleného ráje podle vašich představ. Můžete si zde vytvořit vlastní zahradu s květinovými záhony, ovocnými stromy či zeleninou. Pro milovníky venkovních aktivit jsou zde také možnosti vytvoření grilovacího koutku či posezení s rodinou a přáteli.
Pozemek se nachází v klidné a příjemné lokalitě, která nabízí dostatek soukromí. Okolí je obklopeno přírodou a malebnými výhledy na okolní krajinu. Díky své výhodné poloze je zde také snadná dostupnost do Prahy autem nebo MHD.

Na zahradu je přivedena městská voda, elektřina, odpad je řešen jímkou.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ právní servis
Aktualizováno
31. 5. 2024
Adresa
Skopec, Zdiby
ID
2306
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
69 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Štěrková, Šotolina
Doprava
MHD, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kristýna Pajkrtová

Kristýna Pajkrtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Zdibech?

Podobné nemovitosti