Prodej bytu 3+kk, Horní Maršov, Lysečinská, 51 m2

Lysečinská, Horní Maršov

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Horním Maršově

Informace k bytu

Představte si, že po únavném dni na svahu vkročíte do vašeho útulného horského apartmánu, kde vás čeká teplo a pohodlí na míru. Přesně takový komfort vám nabízí náš exkluzivní apartmán 3+kk v malebném Horním Maršově v Krkonoších.

Apartmán má dispozici 3+kk (tři samostatné pokoje s kuchyňským koutem) o celkové ploše 51,9 m², nachází se v prvním patře a podkroví rekonstruované typické horské chalupy.

Vybavení apartmánu zahrnuje koupelny - hlavní samostatnou koupelnu s vanou a další dvě koupelny v pokojích (celkem 3 koupelny), podlahy s plovoucími podlahami a dlažbou, kompletně vybavenou kuchyni v prvním patře a moderní rekuperační topení pro nízké měsíční náklady ( do 2.000,-Kč), které lze ovládat přes telefon.

Další výhody zahrnují možnost užívání společné zahrady s posezením pro relaxaci a jedno parkovací místo přímo na pozemku.

Jen pár minut od lyžařského centra SKI Černá Hora a trasy vedoucí do Pece pod Sněžkou. Ať už milujete zimní sporty nebo letní turistiku, Horní Maršov je dokonalým výchozím bodem pro vaše dobrodružství. Nejen, že si užijete svůj ráj na horách, ale můžete i profitovat z pronájmu v této vyhledávané lokalitě. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105609.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
1654
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Lysečinská, Horní Maršov
ID
N105609
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Hana Petržílková

Hana Petržílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Horním Maršově?

Podobné nemovitosti