Pronájem garáže, Česká Lípa, Bulharská, 35 m2

Bulharská, Česká Lípa

3 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kauce, provize RK, nájemné se hradí 1. den v měsíci)

Doporučené firmy v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nová garáž k pronájmu

Nabízíme k pronájmu nově postavenou garáž o rozměrech 4,1 x 8,5 m s celkovou podlahovou plochou 34,5 m2. Garáž je vybavena elektricky ovládanou bránou s otvorem pro vjezd o rozměrech 3 x 2,8 m, což poskytuje pohodlný přístup pro různé typy vozidel.

Stěny i strop garáže jsou zatepleny, což zajišťuje příjemné vnitřní prostředí a ochranu před povětrnostními vlivy. Garáž je vybavena základním rozvodem elektrické instalace, včetně zásuvky a svítidla pro vaše pohodlí.

Garáž se nachází v uzavřeném a zabezpečeném areálu, do kterého se vjíždí přes bránu na dálkové ovládání. Areál je také monitorován kamerovým systémem pro zajištění maximálního bezpečí vašeho vozidla.

V současné době se dokončují poslední terénní úpravy v okolí garáže. Garáž je připravena k okamžitému nastěhování a užívání.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Volejte na uvedené telefonní číslo.

Kromě této garáže máme k dispozici ještě další dvě stejné garáže, anebo jedna dvoj-garáž, které jsou také připraveny k pronájmu. Využijte bezpečné a pohodlné parkování pro své vozidlo.

Parametry nemovitosti

Cena
3 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Kauce, provize RK, nájemné se hradí 1. den v měsíci
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Bulharská, Česká Lípa
ID
292
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Rychtařík

Reality Rychtařík

Prokopa Holého 145/5, Česká Lípa, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jakub Rychtařík

Jakub Rychtařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu garáží v České Lípě?

Podobné nemovitosti