Prodej rodinného domu, Karlovy Vary - Stará Role, M. Rovenské, 742 m2

M. Rovenské, Karlovy Vary, Stará Role

25 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 861 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k domu

Tento impozantní dům s plochou 742 m² a přilehlým pozemkem o rozloze 2052 m² nabízí luxusní a prostorné bydlení pro vás a vaši rodinu či unikátní investiční příležitost pro podnikání. Dům byl navržen renomovanou architektonickou kanceláří a dokončen v roce 2015. Nachází se v lukrativní a tiché vilové čtvrti na konci ul. M. Rovenské – Karlovy Vary.
Při vstupu do domu vás okouzlí masivní dobové schodiště s výškou 3,7 m v 1.NP a 3,3 m v 2.NP.
V přízemí se nachází prostorná vstupní hala s přilehlou místností, která slouží jako šatna. Dále se zde nachází ložnice s vlastní koupelnou, toaleta pro hosty, technické zázemí, prádelna a spižírna.
Kuchyně je spojena s obývacím pokojem, kuchyňská část je oddělena opticky, ale plynule navazuje na obývací prostor – ideální místo pro rodinná setkání a společenské události.
Unikátností tohoto domu je samostatný prostor s vlastním vchodem, toaletou a finskou saunou o celkové rozloze 129 m2, kde je možnost využití obytného podkroví. Možnosti jsou skutečně rozmanité, a je jen na vás, jakým směrem se rozhodnete podnikat.
V prvním patře vás zaujme rozsáhlá a světlá hala, ze které vstoupíte do 3 místností. Každá z nich je vybavena velkými okny, vlastní koupelnou a přístupem na balkón, který vám umožní pohled na překrásnou krajinu Karlových Varu.
Do celého domu propouští světlo okna s trojskly vyrobená na zakázku ze sibiřského modřínu, v interiéru spatříte přírodní strukturu dřeva. Podlahy, obklady a dlažby jsou řešeny z kvalitních italských a španělských materiálů. V celém domě jsou italské tapety.
Dům je vybaven kvalitním plynovým kotlem pro vytápění a solárními panely na střeše pro ohřev vody pomocí obnovitelných zdrojů energie. Kromě toho je zde instalován solární filtr na pitnou vody, který zajišťuje kvalitní pitnou vodu v domácnosti.
Pokud i tak spatříte nedostatek užitné plochy, je zde možnost využití obytného podkroví, které Vám dopřeje dalších téměř 300 m2.
Nechte se unést krásou a luxusem tohoto úchvatného domu v Karlových Varech – při zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
25 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
M. Rovenské, Karlovy Vary, Stará Role
ID
294-NP01205
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
742 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
584 m2
Plocha nemovitosti
2052 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti