Prodej rodinného domu, Malá Úpa - Horní Malá Úpa, 369 m2

Horní Malá Úpa

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK)

Doporučené firmy v Malé Úpě

Informace k domu

Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům situovaný v malebné obci Malá Úpa v Krkonoších. Tato roubenka o celkové podlahové ploše 369 m² se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1 730 m². Nemovitost je ideální pro milovníky přírody a aktivního životního stylu, díky své poloze jen pár kroků od nejvyššího bodu České republiky – Sněžky. Dům lze využívat jako rodinný dům nebo ho provozovat jako penzion, což z něj činí výjimečnou investiční příležitost.
Dům je navíc možné přestavět na 4 samostatné a prostorné apartmány, z nichž každý by měl plochu přibližně 100 m², což zvyšuje jeho investiční potenciál.
V suterénu domu se nachází samostatný apartmán s obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní a koupelnou. Tento apartmán má vlastní vstup a může fungovat jako zcela samostatná jednotka. Dále zde najdete wellness prostory, kolárnu, lyžárnu, sklad a technické zázemí objektu. Celková podlahová plocha suterénu činí 125,9 m².
První nadzemní podlaží, o ploše 136 m², nabízí společenskou místnost s dětskou hernou, jídelnu, kuchyň a dva prostorné pokoje s vlastní koupelnou a WC. Dispozice tohoto podlaží je vhodná pro vybudování horských apartmánů. V druhém nadzemním podlaží se nachází šest komfortně zařízených pokojů, každý s vlastní koupelnou a WC, o celkové ploše 108 m².
Stavba domu je dřevostavba ve velmi dobrém stavu s novou střechou. Vytápění objektu je zajištěno tepelným čerpadlem doplněným elektrokotlem. Nemovitost je napojena na vlastní vodovodní řád, obecní vodovod, kanalizaci a elektro.
Dům je situován v klidné části obce, pouhých 200 metrů od Ski areálu Malá Úpa, což umožňuje dojezd na lyžích přímo k objektu. Běžkařské a cyklotrasy procházejí přímo před domem. Malá Úpa je velice atraktivní turistická lokalita, kde mnoho lidí začíná svou turistickou trasu na Sněžku právě od Pomezních bud. V blízkosti se nachází restaurace, potraviny, bankomat, pošta, lékárna a další služby.
Na pozemku je připravené pohodlné parkování až pro 9 aut a venkovní posezení, kde můžete trávit čas s rodinou a přáteli.
Tento rodinný dům je jedinečnou příležitostí k investici do nemovitosti v srdci Krkonoš, která nabízí komfort, soukromí a skvělou dostupnost k rekreačním aktivitám. S vážnými zájemci jsme ochotni jednat o ceně.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Horní Malá Úpa
ID
60902
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
369 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1730 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malé Úpě?

Podobné nemovitosti