Prodej trvalého travního porostu, Unhošť, Štoka, 1427 m2

Štoka, Unhošť

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(včetně RK, dohoda možná.)

Doporučené firmy v Unhošti

Informace k pozemku

Hledáte pohodu a klid? Máme pro Vás ideální pozemek v lukrativní lokalitě, Unhošť - Na Štokách o velikosti 1.427m2 + podíl k 1/3 - příjezdová cesta o velikosti 568m2.
Pozemek zatím není stavební, aktuálně veden jako pole, trvalý travní porost. Jedná se o investiční pozemek, v budoucnu atraktivní lokalita. Kousek od pozemku jsou již pozemky na stavbu rodinného domu. Pozemek není napojen na žádné inženýrské sítě.
Jedná se o nádhernou lokalitu na okraji obce Unhošť - Na Štokách, v sousedství CHKO Křivoklátsko. V Unhošti je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, obchod, lékař. Výborné spojení do Prahy - PID. Snadná dostupnost po dálnici D6, nebo napojení na Pražský okruh.
Cena 2.490.000,- včetně poplatků realitní kanceláře. Při rychlém jednání, dohoda možná.

Parametry pozemku

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně RK, dohoda možná.
Aktualizováno
27. 5. 2024
Adresa
Štoka, Unhošť
ID
N00837
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
1427 m2
Plocha nemovitosti
1427 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BHJV spol. s r.o.

BHJV spol. s r.o.

náměstí starosty Pavla 14, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Háž

Jiří Háž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Unhošti?

Podobné nemovitosti