Prodej rodinného domu, Slavětice, 150 m2

Slavětice

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(včetně provize a služeb)

Doporučené firmy v Slavěticích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům v obci Slavětice , v okrese Třebíč nedaleko Dukovan a vodní nádrže Dalešice.

Dům se nachází v jižní části obce v zástavbě starších rodinných domů. Vstup do dvora je plechovými vraty. Dvorní trakt je obestavěn několika budovami. Nalevo od vstupu je podsklepená technická budova.
Hlavní budova ve tvaru L obsahuje jednu bytovou jednotku, která se skládá z pěti pokojů, verandy, koupelny, záchodu a spíže. Nad touto budovou se nachází půda. Pod hlavní budovou ze strany zahrady je vstup do dílny.
Naproti hlavnímu objektu se nachází několik staveb - dům, který se momentálně využívá jako společenská místnost, a dále budova s kuchyní, která se používala na zabíjačky, a další úložné prostory/kůlny.

Přibližné zastavěné plochy: Hlavní budova cca 150 m2, domek se společenskou místností cca 52 m2, stavba s černou kuchyní a kůlnou cca 50 m2.
V objektu proběhla v posledních letech částečná rekonstrukce - elektřina je v mědi, objekt je celý připojen k obecní kanalizaci, některé vodovodní trubky jsou v plastu. Budovy jsou napojeny na obecní vodovod.
Dům se vytápí kamny na tuhá paliva. V obci se neplatí stočné a odovz odpadů díky blízkosti jaderné elektrárny Dukovany.

Objekt se momentálně používá k rodinné rekreaci vzhledem ke krásnému okolí a blízké Dalešické přehradě, zároveň je možné jej zrekonstruovat k trvalému bydlení, podnikání, případně využít jako ubytovací zařízení pro zaměstnance nedaleké elektrárny.

Pro více informací jsme Vám k dispozici.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a služeb
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Slavětice
ID
0193-NP02211
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1010 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 62 lidí

Prodejce

Mgr. Magda Krčmová

Mgr. Magda Krčmová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slavěticích?

Podobné nemovitosti