Prodej podílu pozemku pro bydlení, Osoblaha, 176 m2 (ID: 1900600)

Osoblaha

37 325 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Osoblaze

Informace k pozemku

S potěšením vám nabízíme exkluzivně k prodeji 7/12 podílu (58,33 %) na stavebním pozemku v malebné a klidné obci Osoblaha v okrese Bruntál. Celková výměra pozemku je 301 m², z toho podíl 7/12 představuje 176 m². Tento podíl poskytuje zajímavou investiční příležitost s velkým potenciálem pro budoucí zhodnocení.

Parcela č. 506
KÚ Osoblaha
LV 311

Je třeba upozornit, že na samotný podíl 7/12, tedy na výměru 176 m², nelze samostatně stavět. Tento podíl však nabízí významnou investiční hodnotu, protože jak se oblast bude dále rozvíjet, může růst i celková hodnota pozemku. Vlastnictví podílu vám umožní účast na budoucím prodeji nebo sloučení s dalšími podíly, což může vést k významnému zhodnocení investice.

Hlavní využití: Stavební pozemky pro rodinné domy a zemědělské usedlosti.

Přípustné využití: Občanská vybavenost místního významu, např. ubytovací a stravovací zařízení, maloobchod, služby, kulturní a společenská zařízení; stavby pro rodinnou rekreaci; veřejná prostranství a zeleň; zahrady a sady včetně staveb pro uskladnění úrody a nářadí; dětská hřiště a maloplošná sportoviště; související dopravní a technická infrastruktura včetně parkování a komunikací pro pěší a cyklisty.

Podmíněně přípustné využití: Drobná výroba a služby, řemesla a živnosti, zemědělství s byty pro rodinné bydlení nebo rekreaci, agroturistické ubytování, domácí chov zvířat v malém rozsahu, pokud nenarušují kvalitu prostředí a pohodu bydlení.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami. GPS: 50°16'26.14"N, 17°42'59.45"E

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
37 325 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Osoblaha
Plocha nemovitosti
176 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu pozemků pro bydlení v Osoblaze?

Podobné nemovitosti