Pronájem obchodního prostoru, Most, Lipová, 309 m2

Lipová, Most

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus služby (vytápění, teplá a studená voda))

Doporučené firmy v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostorné a dobře situované komerční prostory o rozloze 309 m², nacházející se v 1. nadzemním podlaží budovy na ulici Lipová v Mostu.
Tyto prostory jsou ideální pro širokou škálu podnikatelských aktivit díky své strategické poloze a vynikající dostupnosti.

Pro vaše pohodlí je k dispozici parkování pro dvě osobní auta za budovou, kde se nachází také praktická nakládací rampa, která je ideální pro snadné zásobování a logistiku.
Prostory je vybavena novými rozvody elektřiny (měď).

Tato atraktivní lokalita nabízí výborné podmínky pro různé typy podnikání, ať už jde o obchod, kanceláře, skladové prostory nebo jiné komerční využití. Prostory byly v minulosti využívány jako herna.
Výlohy prodejny směřující do hlavní ulice lze využít jako reklamní plochu, což zvyšuje viditelnost a přitažlivost vaší firmy.

Vytápění a ohřev vody jsou řešeny dálkově, což zaručuje spolehlivý a pohodlný provoz. Prostory jsou okamžitě k dispozici a čekají na vaše podnikatelské záměry.

Nájemné činí 30 000 Kč měsíčně + DPH, přičemž k této částce je nutné připočítat služby jako vytápění a dodávku teplé a studené vody. Provize realitní kanceláře je 30 000 Kč + DPH.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus služby (vytápění, teplá a studená voda)
Aktualizováno
22. 5. 2024
Adresa
Lipová, Most
ID
0265
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
309 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
309 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Saffron reality

Jablonského 1193/23, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Michal Drástal

Michal Drástal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Mostě?

Podobné nemovitosti