Prodej bytu 2+1, Mladé Buky, 59 m2

Mladé Buky

Rezervováno
3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(cena včetně provize cena včetně realitního a právního servisu)

Doporučené firmy v Mladých Bukách

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji příjemný byt ve II.NP podlaží cihlového domu v klidné části obce Mladé Buky, okres Trutnov. Tento cihlový dům se nachází v klidné lokalitě a nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce nebo malou rodinu.. Vybavení nemovitosti zahrnuje koupelnu po rekonstrukci a prostornou lodžii. Byt je ve velmi dobrém stavu a disponuje ústředním dálkovým topením, což zajišťuje pohodlné bydlení po celý rok.
Celková podlahová plocha bytu činí 59 m a cca 5 m lodžie, k dispozici je také 5m sklepní prostor pro uskladnění věcí a další společné prostory v domě, včetně kolárny.

Obec Mladé Buky poskytuje svým občanům kompletní občanskou vybavenost. S dostupnou dopravou vlakem, autobusem a silnicí je snadný přístup do okolních oblastí.

Tato nabídka je ideální pro rodiny hledající bezpečné a rodinné bydlení v blízkosti přírody a veškeré občanské vybavenosti.
Lokalita je ideální pro milovníky sportů po celý rok.
Moderní lyžařské středisko s několika sjezdovkami, vlekem a lanovkou. Vhodné pro začátečníky i pokročilé lyžaře. K dispozici je také lyžařská škola a půjčovna vybavení. Golfové hřiště s 18 jamkami, které uspokojí náročné golfisty. Nabízí krásné výhledy na Krkonoše a okolní krajinu. Množství tras pro pěší turistiku a cykloturistiku v krásném prostředí Krkonošského národního parku. Blízkost přírodních památek, lesů a vodních toků, které poskytují možnosti pro relaxaci a aktivní odpočinek.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize cena včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Mladé Buky
ID
22563
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
59 m2
Patro
2. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Plocha nemovitosti
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Milan Pokorný

Milan Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Mladých Bukách?

Podobné nemovitosti