Prodej rodinného domu, Dalovice, 650 m2 (ID: 1891207)

Dalovice

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb a odměny RK)

Doporučené firmy v Dalovicích

Informace k domu

Prodej nádherného domu 7+kk o ploše 650 m2 s garáží pro 4 auta, tělocvična, pěkná zahrada se vzrostlými stromy (1 842 m2) nacházející se v předměstí Karlových Varů, Dalovice. Z domu dech beroucí výhledy na zahradu a okolí.

Dům vytápěn tepelným čerpadlem vzduch-voda. Předností domu garáž pro 4 auta, samostatný byt 1+kk s vlastní kuchyní a koupelnou, výtah, podlahové vytápění, velká okna, nadstandardní provedení domu, použity prémiové materiály - velkoformátová italská dlažba, třívrstvé dubové podlahy, design interiér dveře atd.

Jedná se o podsklepený objekt zděné konstrukce, s podkrovím, sedlová střecha. Výtah vede ze suterénu do prvního patra.

V suterénu domu se nachází prostorná garáž pro 4 auta (115 m2), tělocvična (68,5 m2) se zázemím (vlastní koupelna se sprchovým koutem)- samostatný vstup. Dále zde najdeme technickou místnost (21 m2), úložné prostory (12 m2) a strojovnu pro výtah.

V přízemí velká vstupní hala se skříněmi na míru, samostatný byt 1+kk s vlastní kuchyní a koupelnou (25 m2), prostor pro podnikání/salonek (59 m2), moderní KOUPELNA se sprchovým koutem (7 m2), prádelna a technická místnost (11 m2), samostatná toaleta.

Dominantu domu tvoří útulný obývací pokoj s krbem (81 m2) kde budete chtít trávit volný čas. Z obývacího pokoje krásné výhledy na zahradu. Na obývací pokoj plynule navazuje stylová kuchyně s jídelním stolem. Kuchyň plně vybavena, spotřebiče značky Siemens. Krásu kuchyně podtrhují kachlová kamna.

Do patra domu lze vyjet výtahem nebo vyjít po schodech. V patře se nachází útulná ložnice (25 m2) a dva dětské pokoje (28 m2 a 21 m2). K ložnici náleží samostatná koupelna s vanou a vlastní šatna. Oba dětské pokoje jsou velmi světlé (21 a 28 m2) a disponují dostatkem úložných prostor. Ze všech pokojů krásné výhledy na zahradu a okolí.

Komfortní bydlení poskytují dvě koupelny v patře, jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou (18 m2). Koupelny provedeny v nadstandardu, italská velkoformátová dlažba obklady.

V patře domu se dále nachází galerie, která je využita jako pracovna. Dostatek úložných prostor poskytuje velká šatna (32m2).

V třetím nadzemním podlaží je nadkleštinový prostor o ploše 130 m2.

Plánky domu na vyžádání.

Lokalita domu vybízí k příjemným procházkám, sportovnímu vyžití, jízdy na kole. V blízkosti veškerá občanská vybavenost: škola, školka, sportoviště, obchody, restaurace, lékař atd. Centrum Karlových Varů je vzdálené 4 km., golfová hřiště pár minut autem.

Možno financovat hypotékou. Doporučujeme prohlídku a koupi tohoto krásného domu. Těšíme se na vás !

Parametry domu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a odměny RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Dalovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
650 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1842 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Kateřina Černá

Ing. Kateřina Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dalovicích (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti