Prodej bytu 3+kk, Denia, Španělsko, 25 m2

Denia, Španělsko

6 736 410 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

LA SIESTA je rezidenční komplex tradiční středomořské architektury, který se nachází pouhých 7 minut od přístavu Denia a jeho pláží, v němž jeho široká škála typologií bydlení, povrchů a orientací, 1 a 2 ložnic, umožňuje přizpůsobit se vašim přáním. každé osoby. Jedná se o apartmány od 52 do 99 m2, s příjemnými terasami, o rozloze od 7 do 21 m2 a v cenách od 169 000 €.


Cena této nemovitosti je orientační a závisí na dostupnosti.
Vlastnosti zveřejněné nemovitosti odpovídají vlastnostem předváděcího apartmánu.
Informujte se u nás o zbývajících nemovitostech na prodej.


Rezidenční komplex La Siesta se nachází na pobřeží Costa Blanca, pouhé 2 km od pláže Les Marines a La Marineta a jen 15 minut chůze od přístavu Marina de Denia a jeho fantastické rekreační oblasti.


Nádherná poloha uprostřed přírody a veškeré služby a infrastruktura v okolí zajišťují pohodlí a snadný život.
Nádherná poloha na úpatí hory Montgó, obklopená přírodním parkem s velkou ekologickou hodnotou, hned vedle takzvané zelené zóny města Denia, bydlení zde je jako bydlení v botanické zahradě.

Jedná se o jedinečný projekt s bazény a rozsáhlými plážemi Denie v docházkové vzdálenosti, kde můžete žít "své vlastní místo na slunci". Z jeho teras můžete dýchat vůni středomořského vánku a na konci dne se kochat rušným historickým centrem Denie.
Všechny domy jsou exteriérové, penthousy mají plně vybavené chilloutové solárium a první patra mají vlastní zahradu, kde se můžete opalovat, připravovat grilování s přáteli nebo jen tak odpočívat s knihou v ruce. Tento prostor se může stát vaší osobní oázou, kde můžete relaxovat a užívat si krásy okolí.

Co se týče vybavení, nesmíme zapomenout zmínit, že apartmány jsou vybaveny kuchyní zařízenou nábytkem nejnovější generace a všemi hlavními spotřebiči, a navíc klimatizací, která vám umožní užívat si příjemnou teplotu v každém ročním období.
Díky své výsadní poloze v Denii v Alicante, obklopené přírodou, vám tato nemovitost nabízí jedinečný zážitek z bydlení, kde si můžete užívat pohodlí, luxusu a vybavení, které nabízí komunita, a to vše v oblasti s velkými otevřenými prostory. a tisíce metrů čtverečních kopců a zelených ploch.

Domy díky své nádherné orientaci těží z maximálního počtu hodin denního světla a maximální energetické účinnosti. Nádherné terasy penthousů z nich dělají domy s úchvatným výhledem po celý rok.

Nenechte si ujít příležitost učinit z tohoto místa svůj nový domov. Budeme vás provázet celým procesem koupě, poskytneme vám profesionální poradenství a zaručíme vaši spokojenost. Kontaktujte nás ještě dnes a nechte nás, abychom vám pomohli najít domov vašich snů, čekáme na vás v Mila's real estate, realitní kanceláři, která vám nabízí ty nejlepší možnosti!

Parametry bytu

Cena
6 736 410 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Denia, Španělsko
ID
F2833
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
87 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
25 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jiří Švancara MBA

Jiří Švancara MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti