Prodej rodinného domu, Pečky, Masarykovo nám., 140 m2

Masarykovo nám., Pečky

Rezervováno
4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Pečkách

Informace k domu

Jedinečná příležitost! K prodeji je rodinný dům s prostornou zahradou v samém srdci města Pečky, který přináší nejen komfort soukromí, ale i výhody městského života. Nachází se v klidné ulici Masarykovo náměstí.
Tento cihlový dům, nacházející se na pozemku o rozloze 511 m2 se zastavěnou plochou 140m2 a s přilehlou zahradou o velikosti 261 m2 nabízí nejen prostorné rodinné bydlení, ale také možnost vytvoření dvou samostatných bytů.
Jedná se o přízemní dům s podkrovím, které poskytuje potenciál k vytvoření dvou menších bytů, což dává příležitost jak pro rodinu s potřebou odděleného bydlení, tak i pro investory.
Dispozice domu 4kk zahrnuje předsíň, ze které po pravé straně je vstup do kuchyně, dále do pokoje a do koupelny s vanou a toaletou. Nachází se zde i menší místnost, kterou lze využít jako pracovnu nebo spíž.
Po levé straně je vstup do většího pokoje a odtud dále do menšího pokoje s přístupem do koupelny se sprchovým koutem a toaletou.
Dům v původním stavu nabízí možnost rekonstrukce dle vašich představ a potřeb. Na pozemku se dále nachází dvě dílny, které nabízejí řadu možností pro vaše koníčky a zájmy.
Předností je prostorná zahrada a další přilehlá zahrada, což dává široké možnosti využití pro relaxaci a společenské aktivity. Umožňuje vytvoření útulného grilovacího koutu, ideálního pro letní večery strávené s rodinou a přáteli. Je zde dostatek místa pro posezení a pikniky, kde si můžete vychutnat klidný odpočinek nebo pořádat rodinné oslavy a setkání s blízkými.
Obec Pečky poskytuje veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a sportovišť. S vynikající dopravní dostupností, včetně vlakového spojení směrem do Prahy, Kolína, Pardubic a blízkostí dálnice D11 (vzdálené přibližně 6 km), je tento dům skvělou volbou pro ty, kteří ocení klidnou atmosféru venkovského života s pohodlným přístupem do větších měst.
Dům i jednotlivé místnosti si můžete prohlédnout ve virtuální prohlídce.
Pro více informací a domluvení prohlídky mě prosím kontaktujte.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
29. 6. 2024
Adresa
Masarykovo nám., Pečky
ID
12131
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
139 m2
Plocha nemovitosti
772 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Zdenka Kurinová

Zdenka Kurinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pečkách?

Podobné nemovitosti