Prodej rodinného domu, Zbraslavice - Krasoňovice, 140 m2

Zbraslavice, Krasoňovice

Rezervováno
3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zbraslavicích

Informace k domu

Vítejte v oáze klidu a přírodního půvabu – rodinný dům v Krasoňovicích 26, Zbraslavice - Zruč nad Sázavou. Představujeme vám exkluzivní domov, kde se snoubí pohoda venkovského života s komfortem a kvalitním bydlením. Na pozemku o rozloze 1143 m² stojí dům, jehož srdcem je rozlehlá zahrada. Zahrada je plná života, kde každý květ, strom a keř vytváří symfonii barev a vůní. Od sousedů budete mít naprosté soukromí. Obdivujte půvabnou zahradu kde rostou stromy Kinkobyloba, magnolie, rododendrony, kanadská jedle, azalky, a ovocné stromy nabízející své plody jako jsou jablka, švestky, třešně a jahody. V horkých letních dnech můžete hledat osvěžení a relax u bazénu s čistou, filtrovanou vodou, který se stane vaším soukromým letním útočištěm. Spojení s přírodou zde najdete na každém kroku a pokaždé, když se ponoříte do tohoto zeleného ráje, ucítíte jak všechny starosti mizí.

Dům nabízí také bohaté možnosti pro rozšíření a přizpůsobení – velký půdní prostor čeká, aby byl transformován podle vašich snů a přání. Nemusíte se starat o technické záležitosti jako čištění odpadních vod, za symbolický roční poplatek se o vše postará odborná firma. Voda ze studny je navíc pravidelně kontrolována, což zajišťuje její neustálou kvalitu. Interiér domu je plně vybaven a poskytuje útulné a teplé prostředí díky krbu který se stará o teplo domova a ústřednímu elektrickému vytápění. K relaxaci můžete využívat terasu, která vám umožní v klidu pozorovat krásy vaší zahrady, nebo se můžete uchýlit do garáže či sklepa, které nabízí další prostor pro vaše koníčky a záliby. Obytná plocha kuchyň, dvě ložnice, obývací pokoj, chodba, kuchyň a koupelna je cca. 70 m² a užitná plocha kam patří garáž a dílna je cca. 70 m²

Okolí nabízí řadu turistických atrakcí jako historický Zámek Zruč nad Sázavou, Sázavský klášter, hrad Český Šternberk, přírodní rezervace Křivoklátsko, rozhledna Veselý vrch, Golf Resort Konopiště, vodní nádrž Švihov a historické město Kutná Hora s kostnicí Sedlec a chrámem sv. Barbory. Každé z těchto míst poskytuje jedinečné zážitky z historie, kultury a přírody.

Pokud hledáte místo, kde načerpáte novou energii a užijete si klid venkovského života, toto je vaše šance. Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte. Těšíme se, že vám ukážeme, jak krásné může bydlení v souladu s přírodou být. Energetický štítek se vytváří proto je budova v G a bude dodán při prodeji.. Ev. číslo: 647184.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Zbraslavice, Krasoňovice
ID
647798
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
142 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
1143 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické
Garáž
Sklep
Terasa
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Marcel Škuta

Marcel Škuta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbraslavicích?

Podobné nemovitosti