Prodej pozemku pro bydlení, Česká Lípa - Okřešice, 3540 m2

Okřešice

2 922 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 925 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji jedinečný stavební pozemek v malebné obci Okřešice u České Lípy. Pozemek se skládá ze 4 parcel tvořících celek o celkové výměře 3540 m2.

Zastavitelná plocha činí 2400 m2 a je dle územního plánu určena jako plochy smíšené obytné, venkovské a hospodářské, což poskytuje široké možnosti využití
Součástí jsou 2 pozemky o výměře 64 m2 a 120 m2 určeny pro příjezd a prostor pro vedení inženýrských sítí
Bonusem je vlastní lesní pozemek o výměře 940 m2 s romantickou pískovcovou skálou na hranici

Mírný svah pozemku přímo vybízí k výstavbě dvoupodlažního domu, který však bude působit jako přízemní. Přízemí nabídne dostatek prostoru pro prostorné parkoviště, dílnu, garáž i technické zázemí. První podlaží s vlastním vstup pak poskytne komfortní bydlení - útulné pokoje, ložnice, moderní kuchyni propojenou s jídelnou a především prostorný obývací pokoj se vstupem na slunnou terasu s okouzlujícím výhledem do vlastního lesa.
Okřešice nabízí tiché a klidné bydlení v soukromí uprostřed nádherné přírody, a přitom s perfektní dostupností do nedalekého centra České Lípy. Zastávka MHD je pouhých 5 minut chůze, autem jste v centru za 7 minut.
Inženýrské sítě (pitná voda z vodovodu, elektřina a kanalizace) jsou přivedeny k hranici pozemku.
Tato nabídka je jako stvořená pro ty, kdo hledají klid a soukromí v přírodě, ale nechtějí se vzdát snadné dostupnosti městské vybavenosti.
Zaujala Vás tato výjimečná příležitost pro realizaci Vašeho vysněného bydlení? Neváhejte nás kontaktovat na tel. čísle 733 169 895 a domluvit si nezávaznou prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
2 922 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 8. 2024
Adresa
Okřešice
ID
281
Plocha nemovitosti
3540 m2
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Rychtařík

Reality Rychtařík

Prokopa Holého 145/5, Česká Lípa, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jakub Rychtařík

Jakub Rychtařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v České Lípě?

Podobné nemovitosti