Prodej pozemku pro bydlení, Jinačovice, 1982 m2

Jinačovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Jinačovicích

Informace k pozemku

AMBIENTEN VIP si Vám dovoluje exkluzivně nabídnout pozemek s celkovou plochou 1982m2 a potenciálem na výstavbu krásného samostatně stojícího rodinného domu. Představte si prostorný, mírně svažitý investiční stavební pozemek poblíž krásy přírodních parků v okolí Brněnské přehrady. Toto je místo pro váš sen o bydlení a to bez sousedních rodinných domů v bezprostřední blízkosti. Pozemek je umístěn v klidné severovýchodní části obce, na hranici zastavitelného území.

V současnosti probíhá v obci Jinačovice aktualizace územního plánu. Předmětný pozemek je v současnosti v ÚP veden jako Sídelní zeleň (Zs). Pro daný pozemek byla zaslána a odargumentována žádost na změnu v ÚP na plochy pro bydlení Br a částečně ploch Zahradní zeleně - Zz. Plánované veřejné projednání této změny je cíleno do konce 8/2024.

Pozemek nabízí dostatek prostoru pro stavbu Vašeho vysněného domu s velkou zahradou, prostory pro parkování a vším, co k pohodě na vesnici potřebujete. Pozemek je připojen na místní asfaltovou komunikaci sjezdem.

Parcelu je možné připojit ke všem dostupným sítím. Přípojka elektřiny je již dokončena na patě pozemku včetně optického kabelu pro internet. Vodovodní řád a řád splaškové gravitační kanalizace se nachází přímo na hranici pozemku v dolní části, tj. bezproblémové připojení gravitačně bez nutnosti přečerpávání. Hranicí pozemku prochází kabelové podzemní vedení CETINU.

Hlavní výhody:
- jedinečné místo ve stávající zastavitelné části vesnice mimo satelit a to bez sousedů
- pozemek je napojen sjezdem z místní asfaltové komunikace
- přípojky zrealizované na pozemku pro elektřinu a optický kabel, kanalizace a vodovod na hranici pozemku
- dostatečná šířka a velikost pozemku pro samostatně stojící dům s velkorysou zahradou a parkovacími plochami

Dojezdové vzdálenosti do centra Brna max. 20 minut. Dojezd směr Kuřim 5 minut pro vyřízení všech záležitostí na úřadech v případě trvalého pobytu v Jinačovicích. Obec se nachází v těsné blízkosti golfového hřiště Kaskáda a přírodního parku Baba. Nedaleko obce se nachází wellness resort Maximus a vodní přehrada města Brna. V obci najdete mateřskou školku, obecní úřad, restaurace, Sokol a další spolky.

V současnosti je pozemek používán jako částečně oplocená zahrada se sadem ovocných stromů a výběhem pro domácí zvířectvo.

Provize je hrazena stranou kupující nad rámec kupní ceny. Více informací k dané žádosti na vyžádání u RK.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Jinačovice
ID
30390
Plocha nemovitosti
1982 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Pomkla

Jiří Pomkla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jinačovicích?

Podobné nemovitosti