Pronájem kanceláře, Brno, Vídeňská, 400 m2 (ID: 1832260)

Vídeňská, Brno, Štýřice

150 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby a energie + kauce + provize RK)

Doporučené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory nacházející se v 4. a 5. nadzemním podlaží o celkové výměře od 20 m2 do 440 m2. Prostory jsou situovány v atraktivní a frekventované části Brna na ulici Vídeňská, s výbornou dostupností na dálnici D1 v obou směrech. Je zde možnost pronájmu jednotlivých částí prostor o velikostech 20 m2, 35 m2, 40 m2 a 60 m2, stejně jako dispozice na míru dle požadavků nájemce. Možnost pronajmout více kanceláří vedle sebe.

Budova nabízí 24/7 recepční službu, což zaručuje pohodlný přístup do prostor kdykoli. Další výhodou je přítomnost jídelny s pestrou nabídkou pěti jídel každý den. Na každém patře je k dispozici sociální zařízení a kuchyňka, s možností zřízení vlastní kuchyňky po dohodě s pronajímatelem. Možnost využít zasedací místnost.

Tyto kancelářské prostory jsou ideální pro notářské nebo advokátní kanceláře, poradenské firmy či servisní střediska. Objekt má samostatný vstup pro klienty, který zajišťuje komfortní přístup do všech kancelářských částí.

Prostory jsou připojeny k internetu, přičemž připojení je zpoplatněno dle tarifu poskytovatele. Parkování je možné na veřejných místech před budovou. Celý objekt je navíc nepřetržitě střežen, což zajišťuje maximální bezpečnost.

Prostory jsou k dispozici ihned nebo dle dohody. Prohlídky je možné domluvit s naším makléřem.

Dále je možnost zajistit jednorázový či pravidelný úklid prostřednictvím naší úklidové firmy. V souladu s legislativními požadavky je nemovitost zařazena do energetické třídy "G", což však nemusí přesně odrážet její skutečnou energetickou náročnost.

Parametry nemovitosti

Cena
150 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby a energie + kauce + provize RK
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno, Štýřice
ID
03559
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Patro
5.
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Asistent

Martin Asistent

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti