Pronájem kanceláře, Praha - Košíře, Vrchlického, 84 m2

Vrchlického, Praha 5 - Košíře

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízím k dlouhodobému pronájmu prostory 3.NP rodinného domu vhodné jako kanceláře. Celková plocha pronajímaných prostor je 84m2. Jedná se o zrekonstruované kanceláře, vybavené zcela novou kuchyňskou linkou s lednicí, mikrovlnnou troubou, koupelnou a dvěma toaletami.

Kanceláře se nachází na Vrchlického ulici, tedy na ideální výpadovce z Prahy na západ Čech (Plzeň). Ve všech kancelářských prostorech je zavedena klimatizace.

V ceně nájemného je na vyhrazeném parkoviště přímo u objektu možnost 2 parkovacích míst. K objektu patří také zahrada se vzrostlými stromy s možností umístění praporu s reklamou na stožáru u hlavní silnice.

Nabízené prostory mají samostatný vchod a jsou přístupné po odděleném schodišti.

V budově je ústřední topení na plyn, jsou zavedena optická vlákna pro dodávku internetu. Měsíční zúčtovatelné zálohy na služby včetně plynu a elektřiny jsou Kč 10 000,-/měsíc

Výborná dostupnost tramvají (Plzeňská ulice) nebo autobusem (Vrchlického ulice) na stanici metra Anděl

Vedle objektu se nachází benzínová pumpa, OC Billa nebo OC Lidl.

Parametry nemovitosti

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Vrchlického, Praha 5 - Košíře
ID
0259-NP01046
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Art

Vinohradská 2396/184, Praha 3

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Lukáč

Ing. Michal Lukáč

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 5?

Podobné nemovitosti