Prodej zahrady, Vendryně, 1827 m2

Vendryně

285 830 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 362 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vendryni

Informace k pozemku

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi zahradního pozemku. Pozemek je ideální pro vytvoření vlastního přírodního útočiště, zahrady, ovocného sadu nebo místa pro rekreační aktivity. Tento pozemek je připraven stát se vaším osobním rájem, kde si můžete užívat klidu a pohody uprostřed přírody.

Jedná se o prodej 100% vlastnictví.

Cena je přiměřená a velmi atraktivní pro tuto oblast. Je pevná, bez možnosti slev, což odráží unikátnost a hodnotu těchto pozemků. Díky vysokému zájmu doporučujeme jednat rychle a využít této jedinečné příležitosti.

Tento pozemek je zapsán na LV 2578

parcelním číslem 1843/3 o celkové výměře 888 m²
parcelním číslem 1835/1 o celkové výměře 939 m²

Tenhle pozemek se může využít na různé aktivity, například:
Sbalte si oběd nebo svačiny a rozložte si deku na piknik v přírodě.
Uspořádejte grilování s oblíbenými jídly. Využijte gril, pokud je k dispozici, nebo si přineste přenosný.
Zahrajte si klasické venkovní hry jako frisbee, tag nebo fotbal. Můžete uspořádat i mini sportovní turnaj.
Zapojte se do zahradničení. Zasaďte květiny, zeleninu nebo bylinky, nebo se postarejte o již existující záhony.
Zapojte se do venkovního umění a řemesel. Malujte kameny, vytvářejte otisky listů nebo vytvářejte přírodní umění z materiálů nalezených v zahradě.

Pozemek si můžete prohlédnout sami. Přijďte a přesvědčte se sami o kráse a potenciálu tohoto pozemku. Vytvořte si své vlastní přírodní útočiště na místě, které je připraveno splnit vaše sny. Rádi vám poskytneme souřadnice.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
285 830 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Vendryně
Plocha nemovitosti
1827 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Vendryni?

Podobné nemovitosti