Prodej podílu zahrady, Chabeřice, 378 m2

Chabeřice

41 480 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Chabeřicích

Informace k pozemku

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi zahradního pozemku. Pozemek je ideální pro vytvoření vlastního přírodního útočiště, zahrady, ovocného sadu nebo místa pro rekreační aktivity. Tento pozemek je připraven stát se vaším osobním rájem, kde si můžete užívat klidu a pohody uprostřed přírody.

Exkluzivně Vám nabízíme pozemky v katastrálním území Chabeřice v okrese Kutná Hora vhodné pro přímé hospodaření nebo jako stabilní investice. Jedná se o prodej 12,5% vlastnictví, tedy držení pozemků ve spoluvlastnictví. (1/8 vlastnického podílu 378 m2)

Tyto pozemky jsou zapsané na LV 300 pod parcelními čísly:

Parcela č.1022/14 - o celkové výměře 1584 m²
Parcela č.1022/28 - o celkové výměře 695 m²
Parcela č.1022/29 - o celkové výměře 524 m²
Parcela č.1025/3 - o celkové výměře 219 m²

Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají levnější alternativu k tradiční zahradě. I když není možné zde postavit chatku nebo postavit plot, nabízí spoustu možností pro různé rodinné aktivity a zahradní činnosti.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
41 480 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Chabeřice
Plocha nemovitosti
378 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu zahrad v Chabeřicích?

Podobné nemovitosti