Poradíme vám, kde koupit elektroměrový rozvaděč i rozvodnice

Stavíte a čekají vás elektrické rozvody? Nakupte vše potřebné na internetu. E-shop E1.cz je internetovým obchodem K&V ELEKTRO. Mimo jiné nabízí též elektroměrové rozvaděče, rozvodné skříně, stavební rozvaděče, rozvodnice i domovní rozvaděče. Dalším sortimentem je veškerý elektroinstalační materiál, ale též široký sortiment moderních svítidel.

Elektroinstalace levněji

Necháváte si dělat na klíč elektrické rozvody? Kontrolujte si ceny materiálu. Levné elektro vám umožní ušetřit nemalé náklady za elektroinstalaci a její nákup přes internet je dostupným pro každého.

Elektroměrové rozvaděče pro odečet spotřeby s hlavním jističem

Pro nové rozvody je zapotřebí především elektroměrový rozvaděč. Jde o rozvaděč umístěný na vstupu přívodního kabele do celého objektu. Obsahuje hlavní jistič. Tento rozvaděč slouží k měření spotřebované energie, přičemž odečet je možné provádět ručně, u moderních elektroměrů i vzdáleně. Elektroměr vám namontuje přímo energetická společnost. Elektroměrové rozvaděče by měly být dostupné z veřejných prostor, aby byl umožněn přístup k elektroměru při jeho odečtu i případné kontrole.

Domovní rozvaděče

V bytě či v domě je pak umístěn další, tentokrát domovní rozvaděč. V rodinných domech jich může být i více. Setkáte se s několika typy domovních rozvaděčů. Mohou se montovat povrchově na zeď, nebo do výklenků ve zdi a do dutin sádrokartonových zdí.

Pro ovládání elektrických rozvodů, měření a jištění složí modulové rozvodnice. Instalují se v bytech, kancelářských prostorách, dílnách i v garážích.

Rozvodnice ukrývá rozvodná skříň. Ta se liší velikostí, ale též materiálem, ze kterého je provedena. Bývá z plastu i z ocelového plechu.

Stavební rozvaděče pro stavbu

Speciální požadavky splňuje stavební rozvaděč. Slouží k připojení náročnějších stavebních elektrických přístrojů, pro stavební stroje i různé typy elektrického nářadí.Nabízí se stacionární pro instalaci do zdi, kde si je obvykle ponecháme. Nebo lze využít mobilní verzi staveništního rozvaděče, jak se stavební rozvaděče rovněž nazývají. Nezapomeňte, že minimální stupeň krytí u tohoto rozvaděče je IP44 a vyšší.

Komentáře

Komentáře