Prodej bytu 5+1, Tehov, Ke Kostelu, 125 m2

Ke Kostelu, Tehov

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Tehově

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej prostorného bytu 5+1 s podlahovou plochou 125 m2 a pěknou dřevěnou terasou s posezením orientovanou na jih s dřevěným vstupním schodištěm o velikosti 12 m2 se zamykatelnou brankou, kde si můžete vychutnat ranní kávu. V bytě je moderní kuchyňská linka se spotřebiči. Vytápění je řešeno elektrokotlem, nebo krbovými kamny. Možnost využití půdního prostoru jako úložný prostor, nebo venkovního uzamykatelného prostoru. Velkou výhodou je zahrádka o velikosti 100 m2. K dispozici jsou dvě parkovací místa. Byt se nachází se v klidné, rodinné části Tehova, jen pár kilometrů od Říčan v okrese Praha-východ.
Tehov je skvělé místo pro život - nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život: školka, škola, obchod, sportoviště a mnoho dalšího. A pokud by něco chybělo, Říčany jsou hned za rohem! A to nejlepší? Nabízí skvělé dopravní spojení do Prahy.

Zajímá Vás více? S financováním Vám rádi pomůžeme. Těšíme se na Vás na prohlídce!

Parametry bytu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Ke Kostelu, Tehov
ID
3232
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
125 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
125 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Anita Bareš

Anita Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+1 v Tehově (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti