Prodej komerční nemovitosti, Španělsko, Golf del Sur, 46 m2

Španělsko, Golf del Sur

4 080 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 444 Kč /za měsíc
Doporučené firmy

Informace k nemovitosti

Wyndham Residences Golf del Sur, umístěné na jižním pobřeží Tenerife, představují nově zrekonstruované apartmány/studio v resortu, které jsou kompletně vybavené moderními kuchyněmi a nábytkem pro bezstarostné bydlení s vlastním stravováním.

Studio je skvělou volbou pro páry, zatímco apartmány s jednou ložnicí nabízí dostatek prostoru pro až čtyři hosty. Pro ty, kteří potřebují více místa, jsou k dispozici apartmány se dvěma ložnicemi, které ubytují až šest osob, každý s vlastní terasou nebo balkonem. Standardní vybavení zahrnuje také klimatizaci, pračku a vysokorychlostní Wi-Fi.

Přijďte si odpočinout k vyhřívanému bazénu, do baru, či si užijte příjemné chvíle mezi palmami v zahradách. Za zmínku určitě stojí také kouzelný výhled na sopku Teide.

Objevte okolní atrakce, protože pláž a golfové hřiště jsou jen pár kroků daleko a Siampark je vzdálený 15 km. Letiště je pouhých 4 km daleko, což zajišťuje snadnou dostupnost.

Investováním do majetku ve Wyndham Residences Golf del Sur získáváte dovolenkový domov a bezstarostnou nemovitost. Zúčastněte se programu správy nemovitostí společnosti Wyndham a využijte štědré výnosy z pronájmu i v případě, kdy svůj apartmán nevyužíváte.

Cena studií: od 170 000 EUR
Cena apartmánů: od 210 000 EUR

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
4 080 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Španělsko, Golf del Sur
ID
19220
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
46 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
46 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Knotková

Kateřina Knotková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí?

Podobné nemovitosti